Hoube trainingen

Verbeter je vaardigheden en bespaar geld

Verbeter je vaardigheden en bespaar geld

Geplaatst op

Wanneer je geld wilt besparen is het mogelijk om dezelfde dingen te doen. Dat scheelt je alweer in de manuren. Vaak is het direct aankopen van bepaalde materialen voor een klus ook een stuk goedkoper wanneer je het niet via een klusbedrijf, maar gewoon direct bij de groothandel of fabriek doet. In deze blog willen we je graag een aantal tips geven waarmee je gemakkelijk je vaardigheden kunt verbeteren en zo geld kunt besparen. 

Kijk kritisch naar je logistiek 

Wanneer je werkt met een logistiek systeem, dan is het belangrijk dat alle aspecten ervan in orde zijn. Denk daarbij aan de software, de opleiding van je medewerkers en dat alle tools aanwezig zijn om de nodige handelingen handmatig te doen. Denk bijvoorbeeld aan het verrijden van pallets. Een palletwagen kopen kan dan een heel goede investering zijn. Wanneer je van een kleine startup naar een groter bedrijf groeit dat al wat langer meedraait, dan kan het zo zijn dat bepaalde voorzieningen ineens nodig zijn. Wanneer je met pallets gaat werken, dan is zo’n speciale palletwagen wel heel handig. Daarbij kun je ook beladen pallets verrijden, dit gebeurt dan met een hydraulische palletwagen. Deze is ook met de hand te bedienen. 

De teams bij elkaar brengen

Het kan zijn dat nieuw gevormde teams nog wat stroef lopen, omdat het vertrouwen en de workflow er nog niet helemaal is. Bij andere teams kan deze er wel vanaf het begin al zijn. Dat maakt allemaal niet uit. Teams bestaan uit unieke mensen, daarom is elk team uniek te noemen. Dit laatste vraagt dus ook steeds om een unieke aanpak. Met teambuilding kun je deze aanpak vormgeven, maar dan wel op maat gemaakt. We zien dat dit in de praktijk goed werkt. Het is aan te raden om meerdere keren per jaar een teamuitje of teambuilding te doen, dat maakt dat je de behaalde resultaten met de eerste meeting weer opnieuw revitaliseert. Of juist nieuwe mensen in het team er helemaal in op laat gaan. 

Gerelateerde berichten

Bouwkwaliteit

In de wereld van de bouw staan ​​we voor een overvloed aan keuzes als het gaat om materialen. Maar te midden van alle opties steekt één...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden