Hoube trainingen

Onze partners

Brandwachten en brandveiligheid

S2N verhuurt repressieve brandwachten en biedt trainingen en cursussen aan voor bedrijfsveiligheid.

Agile werken

Agile werken komt in vele vormen voor. Er zijn verschillende trainingen waarmee je deze manier van werken kan leren. Klantfeedback is in alle vormen van agile essentieel voor het eindresultaat.

VCA opleiding voor vakmannen

De vca opleiding is onmisbaar voor de Nederlandse vakmannen. Je leert jezelf te onderscheiden als veilige, milieu bewuste vakman die rekening houdt met de gezondheid van zijn collega’s.

Pabo-opleiding gevolgd?

Metafooronderwijs.nl biedt een overzicht van alle vacatures in het onderwijs. Bekijk de website en solliciteer direct op een vacature voor docent, bijvoorbeeld Engels, Duits of Frans.

BHV training

Trainingen om het BHV-certificaat te behalen en te behouden zijn verplicht. Volg daarom periodiek een bhv cursus om de veiligheid op de werkvloer te garanderen.

Trainingsruimte inrichten met goedkope kantoormeubelen

Voor een prettige training is het natuurlijk van belang om lekker te kunnen zitten en de juiste faciliteiten tot je beschikking te hebben. Maak daarom gebruik van een complete projectinrichting of goedkope tweedehands kantoormeubelen van Desko Kantoormeubelen.

ERP is de toekomst

Met Enterprise Resource Planning (ERP) is het mogleijk om radicale verbeteringen in je werkprocessen te realiseren. Door online een ERP systeem vergelijken met diverse alternatieven kun je bepalen welke systemen geschikt zijn voor jouw onderneming.

Agile werken

Opzoek naar ondersteuning met de implementatie van agile werken in je organisatie? Tijdens de 2-daagse workshop worden de voor jou belangrijke items besproken. Dit helpt bij de invoering van een meer flexibele manier van werken maar kan ook helpen bij de voorbereiding van een Scrum Master of Product Owner certificering.

Examenhulp in Rotterdam

Woon je in Den Haag en kun je wel wat hulp gebruiken bij de voorbereiding op je examen? Dan kan bijles in Rotterdam Je goed helpen. Neem eens contact op met student voor student en bekijk welke tutor bij je past.

Bedrukken van bedrijfskleding

Goed opgeleid en kundig personeel zijn een uitstekende manier om je bedrijf te promoten. Wil je de naamsbekendheid vergroten van je bedrijf? Dan kun je personeelskleding laten bedrukken. Kijk op de website van T-shirts.nl voor de mogelijkheden.

Toptip voor uitstekend leiderschap

Vraag de mensen wat hen motiveert en wat hen ontmoedigt. Werk aan het wegnemen van de ontmoedigende aspecten en concentreer je op datgene wat hen aanmoedigt door middel van leiderschapstrainingen .

Viqz

Heb jij eigen trainingen gemaakt en wil je deze op een eenvoudige manier distribueren en delen onder je werknemers. Dit kan in de multi-inzetbare personeelstool van Viqz.

Industriële afstandsbediening

Een industriële afstandsbediening dient altijd te werken en van goede kwaliteit te zijn. Kijk daarvoor op de website van Hetronic.

WeProduce

Laat je personeel goed opvallen! Kijk op de website van WeProduce voor de opties voor wat betreft bedrijfskleding borduren.

PMC: Pieterman Management Combinatie

Heb je een zakelijke motivatie om beter te worden in bijvoorbeeld marketing, management of verkoop? Overweeg dan een cursus of training van PMC.

Organizer agenda kopen

Een goede organizer of agenda is ondenkbaar wanneer je gericht bent op goede persoonlijke groei en persoonlijke ontwikkeling. Schaf er daarom eentje aan wanneer je je eigen ontwikkeling serieus neemt!

dogan.nl

Wij bevelen de professionals van Dogan, drukkerij en copyshop in Arnhem van harte aan wanneer je dergelijke diensten overweegt.

Opleiding uitvaartverzorger volgen

Aan de slag in de uitvaartbranche? Met de opleiding uitvaartverzorger word je breed opgeleid en beheers je na de opleiding de kennis en skils om alles omtrent een uitvaart te verzorgen.

Communicatie Op Zijn Best: Hytera Portofoons

Verbeter de communicatie binnen je team met de Hytera portofoons van Disseldorptechniek. Deze geavanceerde communicatiemiddelen zijn ideaal voor zowel professioneel als dagelijks gebruik.

Wisselen van baan

Ben je niet meer tevreden op je werk en werk je in de techniek? Dan zijn vacature levensmiddelentechnologie wat voor jou. Misschien zit jou ideale baan er wel tussen!

Brandwachten en brandveiligheid

S2N verhuurt repressieve brandwachten en biedt trainingen en cursussen aan voor bedrijfsveiligheid.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden