Hoube trainingen

Professionele en bedrukte tape kopen 

Professionele en bedrukte tape kopen 

Geplaatst op

Als bedrijf kan je professionele tape kopen en dit om 2 redenen binnen het bedrijf inzetten. Het is een manier om producten die je aflevert in een doos bij klanten af te plakken. Maar bedrukte tape heeft ook nog een andere functie. Je bedrijf doen opvallen. Omwille van deze 2 redenen is het aankopen van bedrukte tape absoluut nodig. 

Papiertape of PVC tape 

De eerste functie van tape is natuurlijk afsluiten van de pakketten die je verzendt naar de klanten. Je hebt daarom ook de keuze uit verschillende soorten tape. De tape die het meest gebruik wordt, is PVC tape. Je kan hem gebruiken voor allerlei soorten verpakkingen, hoe groot of klein ook. Hij heeft een sterke kleefkracht en is handig in gebruik. Een ander soort tape is papiertape. Tape gemaakt van papier, deze heeft een iets minder sterke kleefkracht. Het is dan wel weer een duurzamere tape dan de PVC variant. 

Gratis stockfoto met bedrijf, bericht, bestelling

Tape laten bedrukken 

De tweede functie van tape, welke variant dan ook, is jouw bedrijf in de kijker zetten. Dit kan je doen door de tape te laten bedrukken door een professioneel bedrijf. Bedrukte tape zorgt voor reclame voor jouw bedrijf. Je kan er bijvoorbeeld de naam of het logo van het bedrijf op laten bedrukken. Uiteraard is ook een andere opvallende boodschap mogelijk. Wanneer je breekbare spullen verzend, kan je er een waarschuwingsboodschap laten opdrukken. Zo weten de vervoerders dat ze ook voorzichtig moeten zijn met jouw pakket. 

Gratis stockfoto met aankoop, accommodatie, appartement

Bedrukte tape bestellen 

Bedrukte papiertape kopen, het is dus echt wel een goed idee voor je bedrijf. Er zijn genoeg professionals die dag in dag uit tape bedrukken. Dit is een echt vakmanschap en daarvoor heb je het juiste bedrijf nodig. Tapeprint.eu is er daar eentje van. Professionele machines, uitstekende materialen en alles gebeurd onder het toezicht van een operator. Op die manier kan er door hen perfect bedrukte tape aan jou geleverd worden! 

Gerelateerde berichten

Bouwkwaliteit

In de wereld van de bouw staan ​​we voor een overvloed aan keuzes als het gaat om materialen. Maar te midden van alle opties steekt één...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden