Hoube trainingen

Personal trainers opleiding

Personal trainers opleiding

Geplaatst op

Wil jij een Personal Trainer worden die zich volledig kan onderscheiden van de rest?

Te veel Personal Trainers en Fitness Instructeurs boeken (te) weinig tot geen resultaat bij hun  klanten, hebben dus moeite om zich te kunnen onderscheiden en hun omzet te verhogen.

Of je nog moet beginnen als Personal Trainer of al jaren Personal trainer of fitness instructeur  bent is niet belangrijk. Overload leert trainers om voor iedere klant, ongeacht de doelstelling, de  training, voeding en supplementen adviezen te optimaliseren en personaliseren. Daarbij leer je  hoe om te gaan met revalidatie en blessures en zelfs hoe deze te verhelpen!

Hierdoor onderscheiden Overload opgeleide Personal Trainers zich van de massa. Ze boeken  ongeëvenaarde resultaten in minder tijd waardoor hun omzet toeneemt.

Boek meer resultaat in minder tijd en verhoog je omzet

De PT opleiding van Overload is al sinds 2008 DE opleiding voor Personal Trainers en Fitness  Instructeurs die zich willen onderscheiden van de massa door het boeken van ongeëvenaarde  resultaten in minder tijd. 

Het is niet gewoon een PT opleiding, fitness cursus of trainers opleiding waar je zomaar een  standaard ‘Personal Trainers certificaat’ krijgt. De Personal Trainers opleiding van Overload  onderscheidt zich al jaren van alle andere opleidingen door de praktijk- en resultaatgerichte  aanpak. Daardoor:

●  Boek je meer resultaat in minder tijd

●  Trek je meer klanten aan (mond tot mond reclame)

●  En creëer je meer omzet

Personal Training is meer dan 1:1 met iemand trainen

Iedere klant die kiest (en betaalt) voor personal training verdient een optimaal gepersonaliseerd  totaal advies waarmee ze maximale resultaten kunnen bereiken.

Het daadwerkelijk personaliseren van alle aspecten van personal training, zoals voeding, training,  en supplementen, maar ook het kunnen omgaan of zelfs verhelpen van blessures bij klanten, is  gecompliceerd. Dit vergt heel veel kennis en kundigheid. 

Vanwege de talloze adviezen, wisselende meningen, tegenstrijdige onderzoeken en het grote  aanbod aan opleidingen neemt de verwarring, frustratie en onzekerheid, over wie je moet geloven  en wat je moet volgen, alleen maar toe. Als jij echt een goede Personal Trainer of Fitness Instructeur wilt worden zul je dus een specifiek  ‘denkmodel’ moeten ontwikkelen. Een visie en mindset waarmee je iedereen met welk doel dan  ook veilig kunt trainen. 

Naast die juiste ‘mindset’ wil je ook de juiste skills, tools, kennis en ervaring hebben om alles voor  je klant te kunnen personaliseren

De Personal Trainers opleiding van Overload is anders

Overload leert trainers hoe ze voor elke klant, ongeacht de doelstelling, een optimaal trainings-,  voedings- en supplementen advies kunnen maken en hoe om te gaan met blessures en zelfs hoe  deze te verhelpen. 

Onderscheid je van de concurrentie door het boeken van ongeëvenaarde resultaten in minder tijd.

●     Alles in 1 modulair opgebouwde opleiding

●     Volledig praktijk en resultaat gericht

●     Voor zowel beginnende als ervaren personal trainers

●     Unieke- en onderscheidende concepten

●     Meer resultaat in minder tijd

●     Meer klanten

●     Meer omzet

Echte personal training is gecompliceerd

Of je nou een beginnende trainer bent of al veel ervaring hebt, wij weten hoe lastig het is om voor  iedere klant een optimaal en ‘op maat gemaakt’ programma te maken. En zoals gezegd maken de  vele meningen, eindeloze adviezen en tegenstrijdige onderzoeken het ook niet makkelijker.

De ‘Personal Trainer opleiding’ van Overload Worldwide haalt alle verwarring, twijfel en  onzekerheid weg en omvat alles wat je nodig hebt om bij iedere klant, met welke doelstelling dan  ook, exact te weten wat te doen.

●  Meer resultaat

●  Meer klanten

●  Meer omzet

Al sinds 2008 helpt Overload Worldwide zowel beginnende- als ervaren trainers en therapeuten  om zich te onderscheiden door het optimaliseren van alle facetten van personal training en het  boeken van ongeëvenaarde resultaten. 

Alle unieke praktijk- en resultaatgerichte concepten en technieken en de enorme dosis opgedane  kennis worden al jaren met succes toegepast door trainers en binnen o.a. het Korps Mariniers,  Brandweer, Politie, RTL Obese, HealthCity, enz. 

Meer resultaat, meer klanten en omzet

Het maakt niet uit of je al jaren personal trainer bent of dat je net begint of nog wilt gaan  omscholen tot Personal Trainer of Fitness Instructeur. Deze modulair opgebouwde opleiding  biedt je alle skills en technieken die in combinatie met het revolutionaire “Overload denkmodel”  zorgen voor ongeëvenaarde resultaten bij jouw cliënten.

Door onze jarenlange ervaring is de opleiding zo opgebouwd en inhoudelijk zo geperfectioneerd  dat iedereen die passie heeft voor deze branche de opleiding succesvol kan afsluiten. Tijdens het  gehele opleidingstraject staat ons team voor je klaar om je daar waar nodig extra ondersteuning  te bieden om het traject succesvol af te kunnen ronden. 

Gerelateerde berichten

Hoe vind je gemakkelijk de baan die bij je past?

Snel een baan vinden klinkt als een moeilijk proces. Voor sommige mensen kan het zelfs tot vier weken of langer duren. Veel werkzoekenden die op zoek...

Lees meer

Meerdere computertrainingen volgen en het nut hiervan?

Computers zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, of we ze nu gebruiken voor werk, studie of persoonlijke doeleinden. Omdat de...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden