Hoube trainingen

Eigen website maken met deze tips

Eigen website maken met deze tips

Geplaatst op

Heb jij een eigen bedrijf en wil je er graag een webshop bij? Dit kan natuurlijk! Het bouwen van een webshop gaat erg gemakkelijk, alleen heb je daar wel de juiste handigheidjes voor nodig. Je hebt veel verschillende pakketten die jouw leven een stuk gemakkelijker zullen maken en die ervoor zorgen dat je je website gemakkelijk hebt gebouwd. Alleen wat zijn die pakketten?

Een website maken

Je kunt mensen een website voor jou laten maken, alleen is er zelf creatief mee bezig zijn vaak veel leuker. Ondanks dat het veel leuker is,  is er wel software voor nodig en de juiste manier van aanpak. Een website bouwen is niet niks namelijk!

Er zijn sitebuilders, die jou helpen bij het bouwen van jouw website, terwijl je het zelf helemaal kunt invullen. Je kunt hiermee websites bouwen die er dan op elk apparaat even mooi uitzien, denk hierbij aan een telefoon, tablet of een computer. Het gebruiksgemak van de website zal gemakkelijk te gebruiken zijn voor beginners en ook zeker voor professionals. Een website maken via Easyhost.be kan dan een goede optie zijn. Zij kunnen ervoor zorgen dat jouw website zo helemaal naar jouw smaak is.

Op deze manier kun jij je persoonlijke boodschap van jouw bedrijf zo gemakkelijk kunnen overbrengen op bezoekers van de website. Er zijn verschillende pakketten die er voor zorgen dat jouw website bouwen gemakkelijk zal verlopen!

Als eerste heb je het starterspakket en dat zorgt er voor dat je website zonder reclame, met één pagina en 1 GB aan ruimte wordt gebouwd. Ook zijn er veel starter thema’s die gebruikt kunnen worden waardoor je snel een idee hebt hoe jij wilt dat jouw website eruit ziet.

Ten tweede heb je het Professional pakket, deze heeft meer dan het Starter pakket. Bij het Professional pakket kan je website uit wel vijf pagina’s bestaan, heeft geen reclame en 2GB aan webruimte! Ten slotte heb je bij dit pakket de professional thema’s, die net wat professioneler zijn dan de starter thema’s.

Als laatste heb je het Ultimate pakket die veruit een heel goed pakket is. Bij het Ultimate pakket heb je onbeperkt veel mogelijkheden om mee te spelen. Zo kun je onbeperkt veel pagina’s toevoegen als jij wilt, je hebt 100 GB aan ruimte en daar hoeft niet eens reclame tegenover te staan!

Webhosting

Bij webhosting gaat het om de veiligheid van jouw website. Als je kiest voor de webhosting van Easyhost krijg je er een gratis domeinnaam bij, je mailboxen en een gratis SSL-certificaat! Een SSL-certificaat is al heel erg oud maar wordt steeds belangrijker. Het is niet verplicht voor een website maar wordt zeker aangeraden. Dit zorgt voor extra beveiliging van jouw website en zorgt ervoor dat jouw website niet gehackt kan worden en voorkomt de cyberaanvallen. Dit is erg fijn voor een net nieuwe website, vooral als je er zelf niet heel veel verstand van hebt. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je ongewild gehackt wordt. Je bent immers goed beveiligd mede door het certificaat.

Gerelateerde berichten

Hoe vind je gemakkelijk de baan die bij je past?

Snel een baan vinden klinkt als een moeilijk proces. Voor sommige mensen kan het zelfs tot vier weken of langer duren. Veel werkzoekenden die op zoek...

Lees meer

Meerdere computertrainingen volgen en het nut hiervan?

Computers zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, of we ze nu gebruiken voor werk, studie of persoonlijke doeleinden. Omdat de...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden