Een zakelijke taaltraining is altijd een goede en mooie toevoeging en kan altijd een keer van pas komen! Zowel in het zakelijk leven als jouw sociale leven. Waarom dan kiezen voor een taaltraining zakelijke Engels? Dat leggen we je in dit blog uit. 

Wat leer ik tijdens een cursus zakelijk Engels?

De lessen Engels zijn speciaal gericht op vaardigheden die in alledaagse werk scenario’s voorkomen en je dagelijks zult toepassen op de werkvloer. Dit in tegenstelling tot een algemene cursus Engels, zal het voornamelijk op een zakelijke woordenschat en zakelijk dialoog gericht zijn. Denk aan scenario’s zoals: het onderhandelen van deals, het omgaan met communicatie op het werk en het geven van presentaties aan zakelijke klanten, partners of collega’s.

Voor degenen die werk zoeken, is er tijdens de cursus advies over hoe te reageren op moeilijke sollicitatievragen, zodat wanneer je de volgende keer je solliciteert, zelfverzekerd overkomt.

Een engelse taaltraining kijkt ook naar de interculturele communicatie waarbij beide partijen Engels niet als moedertaal spreken. Wat is er anders en waar moet je op letten qua intonatie en dergelijke. Er zijn cultureel namelijk veel verschillen op zakelijk communicatief gebied. Tijdens deze engelse taaltraining leer je hoe je niet alleen zakelijk sterk uit de stof komt, maar ook hoe je vooral professioneel kunt communiceren.

Welke standaard Engels heb je nodig om te kunnen spreken om een zakelijke ​​taaltraining Engels te volgen?

Het is belangrijk dat je al beschikt over enige kennis en vaardigheid wat betreft de Engelse taal. Je moet de taal genoeg machtig zijn om simpele gesprekken te kunnen voeren en voorzien zijn van een algemene kennis over de spelling en grammatica van de Engelse taal

Welke voorbereiding moet ik doen voordat ik aan een cursus zakelijk Engels begin?

Veel bedrijven willen dat hun personeel hun Engelse vaardigheden verbeterd en sturen hen naar taalscholen. Het is altijd de moeite waard om aan jouw werkgever te vragen of hij voor jou de cursus wilt bekostigen als investering in het bedrijf.

Natuurlijk is het verstandig om gericht een zakelijke taaltraining Engels te volgen. Dit houdt in dat je een cursus moet zoeken die aansluit bij jouw branche of branche waar je wilt gaan werken. Zo kun je jouw woordenschat bijvoorbeeld specifieker uitbreiden. Wanneer je als ondernemer in het buitenland aan de slag wilt, heb je toch een ander palet nodig dan wanneer je als werknemer in de commerciële branche jouw zakelijk Engels wilt bijspijkeren.

Haal meer uit jezelf of uit jouw bedrijf en start vandaag nog met een cursus Engels voor zakelijk gebruik. Dit kan de professionaliteit van jouw bedrijf naar een hoger level tillen en kan jou persoonlijk sterker maken. Een cursus Engels is een perfecte toevoeging aan jouw CV.

Gratis stockfoto met aan het leren, aanpak, abstract